Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων "ΙΟΛΗ"

Η μονάδα φροντίδας Ιόλη είναι δυναμικότητας 72 κλινών,  στεγάζεται σε  κτήριο 1.850 τ.μ. με μεγάλο αύλειο χώρο 450 τ.μ. στον οποίο βρίσκεται και μικρό εκκλησάκι. Διαθέτει υπερσύγχρονο σύστημα πυρασφάλειας, 4 λουτρά ΑΜΕΑ καθώς και μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους αποσκευών ηλικιωμένων, πλήρως συμμορφωνόμενους με το νομοθετικό πλαίσιο για την λειτουργία των ΜΦΗ.

Η πολυετής εμπειρία στη γηριατρική φροντίδα και οι αρχές και αξίες που μας διέπουν, ο σεβασμός , η αγάπη και η ενσυναίσθηση για κάθε φιλοξενούμενο χαρακτηρίζουν τη Μονάδα μας. Η διασφάλιση ποιότητας ζωής των ηλικιωμένων, η άνετη και ευχάριστη διαμονή σε συνδυασμό με την ολοκληρωμένη φροντίδα και η ασφάλεια αποτελούν προτεραιότητές μας.

Το ανθρώπινο δυναμικό μας αποτελείται από ιατρούς, νοσηλευτές, βοηθούς νοσηλευτών-τριων, κοινωνική λειτουργό, φυσιοθεραπευτή, εργοθεραπευτή, υπαλλήλους γραφείου, μαγείρους και τραπεζοκόμους, κοινωνικούς φροντιστές (γηροκόμους) και προσωπικό καθαριότητας. Όλα τα γεύματά μας παρασκευάζονται στα μαγειρεία της Μονάδας με εκλεκτές και φρέσκες πρώτες ύλες ενώ Εφαρμόζεται Σύστημα Αυτοελέγχου (HACCP) που βασίζεται στις ορθές πρακτικές υγιεινής κατά τα διεθνή πρότυπα.

Η Μονάδα εδρεύει στην οδό Ηλεκτρουπόλεως 44 στην Αργυρούπολη μεταξύ των κεντρικών οδών της πόλης Μαρίνου Γερουλάνου και Κύπρου. Σκοπός μας είναι η πληρότητα στην παροχή υπηρεσιών φροντίδας, καθαριότητας, ιατρικο-νοσηλευτικών παρεμβάσεων, ψυχοκοινωνικής υποστήριξης, φυσιοθεραπείας, απασχόλησης και ψυχαγωγίας και κινητοποίησης.

ΠΑΡΟΧΕΣ

Άρτια Εκπαιδευμένο Προσωπικό

Έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό εξειδικευμένο στην φροντίδα ηλικιωμένων.

Ιατρική Περίθαλψη

Η Μονάδα μας είναι στελεχωμένη από προσωπικό εξειδικευμένο και έμπειρο στην παροχή υπηρεσιών φροντίδας και υποστήριξης σε γηριατρικά περιστατικά *(π.χ. μορφές άνοιας, Ν. Parkinson, ΑΕΕ) αλλά και σε περιστατικά που χρήζουν αποκατάστασης.

Ψυχαγωγία

Ψυχαγωγία των φιλοξενούμενών μας με τακτική διοργάνωση event, εκδηλώσεων και ψυχαγωγικών προγραμμάτων.

ΧΩΡΟΙ

Δωμάτια

Δωμάτια Μονόκλινα, Δίκλινα, Τρίκλινα, Τετράκλινα πλήρως εξοπλισμένα και κατάλληλα διαμορφωμένα για την τρίτη ηλικία.

Κοινόχρηστοι Χώροι

Η μονάδα μας διαθέτει κεντρικό σαλόνι, ευρύχωρη τραπεζαρία, άνετα καθιστικά σε κάθε όροφο καθώς επίσης και χώρο εκδηλώσεων.

Αυλή

Ευρύχωρη αυλή με κήπο και χώρο εκδηλώσεων.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΓΗΡΙΑΤΡΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Καταρτισμένο Ανθρώπινο Δυναμικό

Η Μονάδα μας απαρτίζεται από καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό από διάφορες ειδικότητες και επιστημονικούς κλάδους. Η ομάδα μας αποτελείται από:

 • Γενικό ιατρό – επιστημονικά υπεύθυνο της ΜΦΗ
 • Καρδιολόγο
 • Νευρολόγο
 • Κοινωνική Λειτουργό – Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεύτρια
 • Φυσιοθεραπευτή με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διαχείριση Γήρανσης και Χρονίων Νοσημάτων
 • Εργοθεραπευτή
 • Νοσηλευτές-τριες με πολυετή εμπειρία και εκπαιδεύσεις

Βοηθούς νοσηλευτών – τριων
όπως και έμπειρο προσωπικό σε κάθε τομέα της Μονάδας όπως:

 • Πρακτικές νοσοκόμες
 • Διοικητικούς υπαλλήλους
 • Μαγείρισσες και τραπεζοκόμους
 • Βοηθητικό προσωπικό ( κουζίνας, καθαριότητας, ιματισμού, συντηρητές)
"Ιόλη" Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων

Στην μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων “Ιόλη” μπορείτε να εμπιστευτείτε την παροχή πλήρους φροντίδας στους αγαπημένους σας:

Τα τελευταία νέα μας:

Ζητούνται Φροντιστές/Γηροκόμοι

Ζητούνται φροντιστές/Γηροκόμοι για άμεση πρόσληψη από μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων στην Αργυρούπολη. Πλήρης απασχόληση, μισθός ικανοποιητικός, ευχάριστο περιβάλλον.Τρόποι εκδήλωσης ενδιαφέροντος με αποστολή βιογραφικών στο [email protected] και στο τηλέφωνο

Read More »

Ιόλη – 15 Αυγούστου 2020

Ιόλη – 15 Αυγούστου 2020 Η διεύθυνση και το προσωπικό του Ιόλη εύχονται Χρόνια Πολλά με υγεία, ευτυχία και ανθρωπιά σε όλο τον κόσμο! Δεκαπενταύγουστος

Read More »

Ιόλη – Οδηγίες για την Επανέναρξη του Επισκεπτηρίου

Οδηγίες για την Επανέναρξη του Επισκεπτηρίου Αξιότιμοι συγγενείς/οικείοι των ενοίκων της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων “ΙΟΛΗ” Σας κοινοποιούμε τις οδηγίες της για την επανέναρξη του επισκεπτηρίου

Read More »